Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J38a39n 37V83l20č87e63k

5. 11. 2014 8:04

Já vám ho přeju, bojujte za svého hulváta.

4 2
možnosti

Ano, dobře nám tak :-) děkuji. Je dobře že vyhrál pan Zeman a ne kníže, abych Vás citoval "dobře vám tak" :-)

1 0
možnosti

Je to prostě křupan, křupan vybavený bájnou lhavostí.  A teď nemyslím onu prezidentskou předvolební kampaň. On lhal od začátku, teď myslím rok 1989, kdy se  prodral k mikrofonu na Letné, nikým nezván a balamutil lidi čísličkama vycucanejma z prstu. Dobrá je hlavně ta lež, že v počtu vysokoškolsky vzdělaných lidí nás předběhl dokonce i Nepál...:-) 

https://www.youtube.com/watch?v=01r2INhKZoc

6 8
možnosti

"Víte, co je to "cunt" v angličtině, pane moderátore?" Nejlegračnější na celé aférce je ta upocená snaha vysvětlit, že Zeman cíleně otevíral jakousi diskuzi, že chtěl vyprovokovat pražskou kavárnu, že vulgární mluva je vlastně cosi normálního i to, že jsme všichni vlastně pokrytci, jen pan prezident je suprkujón, který vysoko ční nad námi. Klidně si ho adorujte a participujte na všeobecném úpadku slušnosti a  kultivovanosti. Pro mě je  ale Zeman prachobyčejný sprostý pomstychtivý nadutec.

19 5
možnosti

Na první blog fakt docela úspěch R^ Takže jen dvě věci:

1. Gratuluji k vašemu prezidentovi

2. Až tam zase budete cpát fotku 150x120 pixlů, tak se pokuste nějak ji zmenšit, aby neměla 2GB

4 0
možnosti

K66a26r31e70l 17V29o93v22e12s

4. 11. 2014 22:25

Pussy Riot s krucifixem v pussy!

Víte, za co byly zavřeny v kriminále? Chcete to vědět? No, tyto slečny vtrhly do pravoslavného kostela a začaly tam zpívat o Satanovi. To samo by stačilo v ČR pro zatčení z trestného činu výtržnictví. A bylo by to tak dobře. Aby toho však nebylo málo, začala si jedna ze zpěvaček této skupiny zasunovat do své vagíny monstranci a když tato se jí do rozkroku evidentně nevešla, vzala pro změnu menší krucifix z oltáře a úspěšně se jím začala sebeuspokojovat, za zpěvu kolegyň „ Satan The Great, Satan our Master, Satan The Great, I’m coming, faster!„, což v překladu znamená „ Satan Veliký, Satan náš pán, Satan Veliký, Už budu, rychleji! (ve smyslu masturbace). Když do kostela vstoupila policie, změnila děvčata repertoár a začala zpívat „Bohorodičko, vyžeň Putina!“ a západní média se tohoto chytla. Za porušení podmínky z Petrohradu a za masturbaci s krucifixem byly dívky odsouzeny, nikoliv za písničku proti Putinovi, jak dodnes blábolí česká média.

V Česku bychom policii za zásah a soudům za rozsudek za toto poděkovali. Proč ne v Rusku? No, jak by se vám líbilo, kdyby po hrobech vašich blízkých tancovala dívčí kapela? Pussy Riot si zatancovaly v Petrohradě na hrobech sovětských vojáků, kteří padli při bránění města obléhaného Wehrmachtem za II. sv. války. Tancovali po jejich hrobech a prováděli něco na způsob tance podobného vyvolávání mrtvých, aby mrtví vstali a zastavili prý Putina. Za toto extempore dostaly jenom podmínku. Jejich zavření přišlo až potom, po incidentu ve zmíněném kostele. Děsivé, že tyto slečny Karel Schwarzenberg označil za báječné dívky s kuráží a vyjádřil jim podporu.

Západní média a americká propaganda, bůhví proč, si vybrala Pussy Riot za ikonu ruského uměleckého disentu.

11 12
možnosti

Pane Voves a co trávení, máte v pořádku?

6 6
možnosti

Prezident je v naší zemi morální autoritou. Udává nepsaná pravidla chování a je vzorem mnoha lidem. 

Bláboly o tom, že nastavuje zrcadlo společnosti, jsme si užili dost před rokem 1989.

11 4
možnosti

K35a54r36e66l 70V48o47v14e78s

4. 11. 2014 22:26

Myslíte, že Havel byl morální autoritou, když od své vážně nemocné manželky Olgy vyrážel za svými pussy do uměleckých kruhů.

Média se o tom neodvážila ani pípnout !

7 10
možnosti

Proti této umělecké skupině se Zeman ohradil. A nazval jí tím slovem, které tak pohoršilo část veřejnosti: 

http://www.imagebam.com/gallery/j2uu100acnkwnpr4g3xlsx4blbm3ot18

Upozornění:

Fotografie obsahují umělecký počin skupiny Pussy Riot. Doporučuji neklikat na odkaz všem moralistům, kteří tak kritizují Zemana, aby neutrpěli ještě větší morální újmu.

Pokud se někdo podívá, tak přeji příjemnou zábavu.

9 10
možnosti

nemáte pravdu paní Ondrová, a vy to moc dobře víte. Jen se snažíte Zemana obhajovat. Netahejte sem pořád nějakou punkovou kapelu. Jde o něco naprosto jiného. Zeman totiž nehovořil vulgárně jen na adresu těchto feministek. Jeho vystoupení se netýkalo primárně této kapely. Navíc tato kapela je ruskou kapelou, takže jeho komentář byl naprosto mimo místu. Zeman se proti této skupině neohradil. Navíc lhal. Lhal že v textech této kapely jsou výrazy z názvu kapely, což není pravda. Ten váš odkaz nemá s kritikou Zemanova projevu nic společného a jste stejná jako ten jeho povedený mluvčí. Obhajujete jeho hulvátství a hlavně jeho zjevné pohrdání národem, jehož je bohužel presidentem. Protože pokud si neumí srovnat v palici, že ti co jej sledují mají jistou společenstou úroven, pokud si nepřipusti a nevezme v úvahu že jej mohou slyšet děti, pak nemá nejmenší právo nadále vykonávat tuto funkci. A k oné kapele jen dodávám...Její členky nejsou presidentky ani političky. Cokoliv udělaly nedostalo se do hlavních medii veřejnoprávních prostředků. Pokud provádíte toto srovnání, znevažujete tuto funkci.

10 9
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1278x
Pracuji jako "ajťák". Zajímám se o historii, světové dění, nadpřirozeno... Mám své pevné názory, které vyznávám a za kterými si stojím.