Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OM

Píárko? Celkem amatérsky trapné. Ale co od vás čekat, že?

3 4
možnosti
PD

No, přeci jen pro jistotu vynechám jeho novoroční projev.

0 0
možnosti
VK

S tím asi nebudete mít problém, když Zeman novoroční projevy nepronáší

1 0
možnosti
Foto

Náčelník parazitů je proti mainstreamu ?  To jsem si opravdu nevšiml.   Co se týče Pussy Riot, tak jejich činnost a jejich projevy mají nemají na náš život žádný vliv.  Zemanovo prezidentování a před tím vládnutí v různých funkcích včetně premierské na náš život vliv má a to docela zásadní.  Je na čase začít se zbavovat nánosu státní indoktrinace.

2 2
možnosti

Náš pan prezident připomíná ze všeho nejvíc rockovou skupinu (nebo spíš dechovkovou kapelu), která vyrazila na šňůru. Jedno vystoupení za druhým, jeden skandál za druhým, jeden malér následuje, překrývá, vytěsňuje druhý. Jakési show s názvem Příště to bude ještě horší, slibuju. Loni touhle dobou jsme o hlavě státu skoro nevěděli, po opileckých story kdesi nabírala sil. Ale letos jako by byl Zeman na atomové baterky.

V Hovorech z Lán, které by se mohly přejmenovat dejme tomu na Hovory z hokejové šatny, předvedl, co to znamená být ze své funkce neodpovědný. Už není symbolem české ústavnosti. Stal se jen symbolem sebe sama.

Vadí voličům Zemana jeho vulgarity? Zdrcující většinou nikoli. Přesně naopak. Oni vítají, že mluví jejich jazykem. Řečeno nábožensky, snížil se k nim, sestoupil k nim z výsostí. Rv

8 7
možnosti
TM

T58o54m40á14š 60M10a30l87ý

4. 11. 2014 20:49

Pan prezident je " takovej lidovej"

0 0
možnosti
JN

J10i48ř90í 93N23o43s40e35k

4. 11. 2014 20:15

Vaši gramatiku řešit nebudu, ajťáci mají v tomhle generální pardon, i když mi při každé hrubce cukne koutek. Jste ale názorný příklad toho, že obsah je důležitější než forma. Takže - děkuji, že národ má tak rozumné mladé lidi. Pan prezident nesestoupil z výšin mezi burany, jak se tu v kritikách pořád omílá. Buranem není člověk, která má a používá zdravý rozum.

2 1
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1278x
Pracuji jako "ajťák". Zajímám se o historii, světové dění, nadpřirozeno... Mám své pevné názory, které vyznávám a za kterými si stojím.