Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Stávající hlava státu Miloš Zeman se pak aktuálně těší důvěře v souhrnu 59,3% veřejnosti.

Názor, že prezident Miloš Zeman je dobrým prezidentem ČR aktuálně v souhrnu sdílí 57,5% dotázaných.

Exkluzivní průzkum byl proveden ve dnech 3. – 10. 10. 2014 na vybrané skupině 6.091 dotázaných, kteří představují reprezentativní vzorek obyvatel ČR ve věku 18-70 let. Celkově se průzkumu společnosti SANEP zúčastnilo v rámci respondentního panelu více jak 220 tisíc registrovaných uživatelů 24.607 dotázaných

Pro pan Ševčíka, který v tom má nějak nejasno.;-)

7 9
možnosti
Foto

jsem zvědav, jak bude vypadat další průzkum

6 3
možnosti
Foto

"I díky povaze iDNESu očekávám, že však většina bude stát proti mojí osobě."

To tím asi nebude, to bude spíš tím, že normálním lidem se ten poslední výstup pana prezidenta opravdu moc nelíbil.

6 4
možnosti
KV

K76a14r56e48l 51V31o42v24e70s

4. 11. 2014 22:23

Samozřejmě na jeho rozhovor mohou být různé názory, ale neřekl nic tak strašného nad čím se dnes jiní pokrytecky pohoršují a co je předmětem další štvanice na Zemana. A bude to mít jen stejný účinek jako měla masivní podpora Schwarzenberga před presidentskými volbami.

5 5
možnosti
SN

:-)   Ode mně máte pochvalu ! Vidím to stejně!     R^R^R^

9 5
možnosti
MD

Takze normalni clovek, chlap, ktery pri zaslechnuti tvrdsiho vyrazu nedostane 'menstruaci.'

6 3
možnosti
Foto

Vulgarity mainstreemu neuškodí, ale on se tváří, jako kdyby jimi trpěl. Netrpí a parazituje na nich. Proto mu to rozhořčení nelze věřit, i voliči Schwarzenberga své rozhořčení jen hrají.

9 11
možnosti
MT

Téměř doslova jste zopakoval obhajobu pana Zemana, potažmo jeho mluvčího. (Sice jste přidal to že MZ "jde proti systému", ale to jsem nepochopil) Hlavně že z kritiků jste udělal marginální hrstku pokrytců, kteří by se měli stydět za to, že vůbec žijou. Ale tohle rázné vypořádání s oponenty tu už taky bylo proneseno snad každým Zemanovo zastáncem. Píšete o sobě že máte pevné názory, ale jsou to v tomto případě VAŠE názory?;-)

16 3
možnosti
OM

Jasně, že ne. Bylo třeba nasadit dalšího obyčejného chlápka, mladého člověka, dokonce studenta university, který stojí za Emanem. :-)

Jak píšu níže, trapné, amatérské a snadno prohlédnutelné píár. A celé je to napsané jako agitka z Rudého práva.

4 4
možnosti
JD

On se opravdu ještě najde někdo, kdo bude tvrdit, že Zeman nebyl u klenotů po opici? 8-o

Vy opravdu vůbec nevíte, že večer před dotyčnou kácející se epizodou chlastal na Ruské ambasádě a dle všeobecně dostupných fotek se náramně bavil a rozhodně nevypadal na nějakou virózu? To už je v dnešní době fakt směšný.

A co se týče morálky a slušnosti jeho kritiků. Nikdo z nich si nehraje na nějakého morálního bezskvrnku, ale taky nikdo z nich není v roli Prezidenta země, který se má nějak vyjadřovat v médiích. 

A ono to není jen o těch pár vulgarismech, ty zřejmě jen mají odvést pozornost od závažnějších prohřešků, zvlášť jeho samolibé zahraniční politiky, od lidí, kterými se obklopuje, od jeho ega.

18 5
možnosti
VK

Pane Novotný, stejně jako váš president Zeman o této kapele nevíte vůbec nic a stejně jako váš president Zeman neznáte jejích texty. Zde se s nimi můžete seznámit http://freepussyriot.org/content/lyrics-songs-pussy-riot... Mohu vás ujistit, že průměrný rapový zpěvák nebo kapela, či podprůměrná popová zpěvačka má texty o třídu vulgárnější.  Mimochodem, kapela Pussy Riot nahrála pouze 2 klipy, ve kterých se slova která vás pohoršují vůbec nevyskytují.

5 1
možnosti
JO

Nejde jen o slova, ale i o činy. Strkat si do vaginy zvířata a souložit na veřejnosti je dost nechutný. 

Pro děti více ohrožující než několik vulgárních slov.

10 5
možnosti
Foto

Miloš  Zeman je prezidentem převážné většiny národa - (65% oblíbenosti) - ať už se to komu líbí či nelíbí. Jeho 5 vulgarismů vystoupení nebyl úlet, ale nastavené zrcadlo všem pokrytcům. A chytili se do pasti...  Kdyby to nebyl živý přenos, bylo by to odpískáno a vytečkováno a nikdo by se nad tím nevzrušoval.:-/ T.G. Masaryk by taková slova nepoužil, ale jsem přesvědčena, že ani v tehdejším parlamentu podobná slova, ani  vztyčené prostředníčky nebyly k vidění. A o naší současné občanské  společnosti ani nemluvě. Zhrubli jsme všichni, milí spoluobčané, pak se nedivme tomu nastavenému křivému zrcadlu. A kdo tvdí něco jiného, lže. :-/

11 10
možnosti
Foto

Vulgarismy to je to poslední co mi na něm vadí.

5 1
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1278x
Pracuji jako "ajťák". Zajímám se o historii, světové dění, nadpřirozeno... Mám své pevné názory, které vyznávám a za kterými si stojím.