Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Když čekáš, tak tady jeden máš. Miloš Zeman je dokonalý. Jak můžeš vůbec pochybovat, to ti jednou sečteme. My nikomu nedovolime pochibovati o našich agentech. Ty panimáješ.

0 0
možnosti
VS

Volal Forejt. A co chtěl? Nic...

1 0
možnosti
RC

A pritom je to tak snadne.... staci rict, zda volal a proc volal. Ale to se mu nechce. Jinymi slovy, i Hradu vyhovuje to rozdmychavani....

0 0
možnosti
Foto

A šup do mně :) Očekávám samé odporující komentáře :) Ale to mi nevadí, pokud nebudou napadat nebo urážet mne a mé názory či pana prezidenta a jeho podporovatelé. Já tomu říkám konstruktivní kritika. Takže pokud se tu ta konstruktivní kritika objeví, rád podebatuji. Na urážlivé komentáře reagovat nebudu :-)

1 1
možnosti
JH

Asi Vás to urazí, ale mně v tomto už od začátku chybí elementární lidská slušnost. Je velice pravděpodobné, že p. Forejt p. Bradymu volal(ať už z jakýchkoliv pohnutek a dle jakéhokoliv příkazu). Toto si mohli na Hradě hravě zjistit ve vedlejší kanceláři. P. Brady ve svém věku asi nebude zkoumat všechny náležitosti procesu vyznamenávání(popravdě do dneška to nevědělo 99% lidí). Po zjištění tohoto omylu(zase je jedno, jestli byl na nějakém seznamu nebo nebyl) měla následovat okamžitá reakce od zaměstnavatele p.Forejta (t.j. prezidenta)s velkou omluvou a posypáním si popele na hlavu(tím nemyslím nějaký trapný slib pozdějšího vyznamenání). A je jedno, jaké byly ostatní hrátky okolo jmenování a nejmenování. Stačilo opravdu málo, prostě základní elementární slušnost, které bohužel současný hradní pán a jeho okolí nejsou schopní. Omlouvají se prý jenom slabí. Nevím, jak to přesně bylo(ostatně jako obrovská většina ostatních), ale s tímto má velký problém.

0 0
možnosti
RC

No zatim je to tak, ze uplne nekdo jiny byl nekolikrat u soudu a neumel sva tvrzeni dokazat. Zkuste se zamyslet kdo. A prestoze ty soudy rozhodly, ze se ma nekdo omluvit, tak se k tomu ten nekdo nema.

3 0
možnosti
Foto

To máte pravdu, to je ta věc, se kterou nesouhlasím. Ale jde o jiný případ. Navíc pokud pan Herman má tři svědky, kteří mu však nedokáží potvrdit jeho slova, pak je zde něco špatně. Minimálně to, že pokud budu mít nějaké svědky tak než s tím půjdu ven si ověřím alespoň to, že mi to mohou potvrdit :)

3 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1278x
Pracuji jako "ajťák". Zajímám se o historii, světové dění, nadpřirozeno... Mám své pevné názory, které vyznávám a za kterými si stojím.