Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RH

Vzhledem ke kvalitě článku je zřejmé, že vás za tu propagandu nikdo neplatí..

7 3
možnosti
Foto

J11i97ř36í 33R74o40h21a58n

8. 3. 2015 23:50

Rusáci už lhali mnohokrát, je to jejich způsob vládnutí. Odstranění nepohodlného opozičníka, neznámí maskovaní muži, záhadná smrt či zranění, vynucené doznání, falešní svědci, obžalovaný co dostane od žalobce předem připravený text doznání... To všechno už tu bylo z ruské strany tolikrát, že je velmi těžké si představit že to celé není jen divadýlko v Putinově režii, které má posílit jeho moc.

5 7
možnosti
Foto

Znáte stát, kde se provozuje jiný způsob vládnutí než lhaní?

Topolánek: Kdybychom lidem říkali pravdu, už by nás nevolili.

7 0
možnosti
JF(

Tak po čase mne okolnosti donutili se zamyslet, a takových pravopisných „úletů" je tam skutečně „neúrekom", to je s bídou tak na 6. třídu Základní školy. Jak je vidět, tak je to s naším školstvím ještě horší, než jsem si kdy myslel. Věcný obsah by snad nebyl až tak špatný, ale takto veřejně prezentovaný, brrr..! Zřejmě by to chtělo upozornit rektora na „vzdělance" produkované jeho univerzitou.

3 3
možnosti
VP

Ano udavačství a fízlování je pro někoho národní sport. 

Mimochodem autor studuje informatiku nikoli češtinu. Znám spoustu vynikajících techniků, kteří mají problémy s gramatikou. Navrhují bezpečné mosty, pevná křídla letadel, spolehlivé brzdové systémy... ale pletou se jim i a y. Znám také nějaké básníky, spisovatele a skladatele, ale do jimi navržených letadel bych nesedl.

Ale pokud vás to uspokojí bonzujte a udávejte. 

Rektor snad bude moudrý  člověk.

5 0
možnosti
KS

Asi to tak nějak bude.Teorie o vrahu Putinovi je silně přitažená za vlasy.Když se člověk jen zběžně seznámí s   minulostí Němcova a podezřelými kauzami ve kterých figuroval,pak je zřejmé,že se dožil úctyhodného věku.

5 1
možnosti
PV

Taky se mi zdá přitažené za vlasy ten nesmysl o odstranění opozičníka. Ve státě, kde mám osmdesátiprocentní podporu, nepotřebuji likvidovat člověka, který je znám mezi lidmi jako floutek a mafián. 

Ale o tom dnes psát nechci. Zmiňujete JFK. To nevíte? Ta záhada je dávno vyřešena, celý jeden díl Červeného trpaslíka se tomu věnoval...:-)

Ale rozbor jste udělal pěkný.R^

7 3
možnosti
MR

proc by se to Putinovi nehodilo? Zbavi se obtizneho kritika, a jeste zblbne lidi ze to nemohl byt on, prece neni tak prusvitny. A tak dvojite vitezstvi.

4 2
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1278x
Pracuji jako "ajťák". Zajímám se o historii, světové dění, nadpřirozeno... Mám své pevné názory, které vyznávám a za kterými si stojím.