Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K17a48r95e69l 47C53a21c60h

27. 10. 2016 23:48

Celé mi to skutečně připadá, jako velmi chytře připravená aféra, která spolehlivě ubere Zemanovi procenta v příští prezidentské volbě. Celé to sice nezapadá do časové osy přípravy návrhů na státní vyznamenání a nutných procedurálních okolností, ale nějaké technické detaily přece nebudou spravedlivě rozhořčené občany zajímat. Ti dostali naservírován další příběh o nehorázném chování našeho presidenta a o to jde především. Jakákoli obrana totiž v tomto případě je marná a tak vysvětlování průběhu procedur s přáním, že to občané pochopí, je boj s větrnými mlýny. Je mi na zvracení z amerikanizace volebních kampaní v této republice. Teď ještě, aby se objevily nějaké ženy, které se postaví do role bývalých obětí sexuálních choutek pana prezidenta a můžou si s Trumpem poplakat na rameni. Jo - účel světí prostředky.

3 0
možnosti

...konečně někdo naznačil,že by se mělo začít šetřit "šťourat" po způsobu soudních vyšetřovatelů a to za "A" důkaz pro a za "B" důkaz proti.Ale tady je to promyšlená hurá akce všeobecně podporovaná "kavárnou" což usvědčuje sám Kraus ve svém pořadu..8-o8-o

3 0
možnosti

M21i50l93a17n 51K92e83s23l

27. 10. 2016 21:02

Když bude místní zastupitelský papaláš běhat za ředitelem školy a požadovat,aby nenechali propadnout jeho ratolest,odsoudíme to.Když bude ministr běhat za prezidentem o chtít,aby jeho strýce vyznamenal.Bude to v pořádku?Já si myslím,že ne.Zneužil svého postavení.Přijal by prezident nějakého příbuzného odmítnutého adepta na vyznamenání?Já si myslím,že by nikoho ani nenapadlo za ním jít.

2 0
možnosti
Foto

Premiér kontrasignoval seznam vyznamenaných týž den, kdy jej z Hradu obdržel. Tedy žádný dlouhý proces - ostatně na to ani nebyl čas, obdržel jej poměrně pozdě. Premiér prý zatím vždy seznam kontrasignoval bez nějakých škrtů či připomínek - narozdíl od prezidenta Zemana, který škrtal některá jména v návrzích na jmenování vysokoškolských profesorů. Tady nejsme před soudem, aby ministr Herman musel nést důkazní břemeno a zde spíše mlží Hrad. Důkazní břemeno nesl před soudem naopak prezident Zeman v kauze Peroutkův článek - a žádný důkaz nepředložil.

0 1
možnosti
Foto

Předložil jako důkaz Peroutkův článek Němci, Češi a Židé. Tedy tu citaci opravil. Respektive za něj Ovčáček.

0 0
možnosti

J22i68r37i 54V74r39a11b28e75c

27. 10. 2016 16:41

Nikdy se s nim nesmirim . Je to hrozny omyl na hrade;-O

1 1
možnosti

Hned na začátku,kdy sněmovna rozhodovala o návrhu na vyznamenání TGM pro pana Bradyho byli proti jen dva poslanci,stalinistka Semelová a zemanohujer Foldyna...ve finále se k nim přidal i Zeman.Při dnešním vyznamenaní,které dostal pan Brady od sněmovny odašli komunisté na protest ze sálu...Tak asi tak,sedmkrát usvědčený lhář,kterého volí komunisté a který má jejich plnou podporu má u mě nulovou duvěryhodnost...Proč vubec 12.října volal Forejt? Nebylo to proto,že první kontakt ze seznamu vyznamenaných,který schválil Zeman probíhá už tradičně po telefonu.To jsou Forejtova slova,z jeho rok starého rozhovoru pro Blesk...

2 0
možnosti
Foto

Svou roli zde sehrála přílišná Forejtova horlivost, dána jeho ambice stát se velvyslancem ve Vatikánu. Zeman mu třeba sdělil. Myslím,že na Seznam i toho Hermanova synovce.

0 0
možnosti
Foto

Zeman sice není tou nejlepší vizitkou naší země, ale jak je zde řečeno, když už je prezidentem...Politici by neměli dělat situaci ještě horší než už je (na to si vystačí prezident sám)...že by jim vadilo jeho nedávné prohlášení že senát by se mohl klidně zrušit? A nejsou náhodou naštvaní že k volbám přišlo tak málo lidí a tak se touhle aférou snaží odvrátit pozornost od toho, že mají u lidí tak nízký kredit a doufají, že se na to rychle zapomene?

0 0
možnosti

Pan Brady řekl:

1) Pan Hermman mne informoval, že prezident Zeman podmínil mé vyznamenání tím, že se pan Hermann nesetká s Dalajlámou

2) Kancelář prezidenta ČR mne informovala, že dostanu vyznamenání

(pak dochází k setkání Hermanna s Dalajlámou)

3) Pan Hermann mne informoval, že vyznamenání nedostanu

Z Hradu jsme se dozvěděli: 1) Prezident si žádnou podmínku kvůli Dalajlámovi nekladl

2) Kancelář prezidenta neinformovala pana Bradyho, že dostane vyznamenání

Někdo tu zjevně lže. Je možné v několika případech v minulosti bezpečně dohledat, že přímo prezident Zeman lhal (nemluvě o nactiutrhání, sprostých likvidačních útocích jako např. na Petru Buzkovou apod.). Pověst pana Bradyho se v tomto světle jeví jako významně lepší. Tím spíše je důvod věřit panu Bradymu a ptát se, jak je možné, že:

1) prezident republiky je tak amorální

2) tolika lidem prezidentovo chování nevadí

2 0
možnosti

Máte pravdu pane Kolář, někdo lže. Nějak Vám uniklo, že Kanada vyžaduje před udělením jakéhokoliv zahraničního vyznamenání schválení tohoto ocenění Kanadou. Kanada oficiálně prohlásila, že žádnou žádost na ocenění pana Bradyho neobdržela. Takže je evidentní kdo je lhář. Vážím si pana Bradyho a všech kdo měli podobný osud a je mi líto, že se stal obětí politických šejdířů.

1 0
možnosti

Zapomínáme, že Zeman je opakovaně usvědčený lhář. Pokud mu lidé nedůvěřují, tak díky jeho postoji k pravdě...

4 1
možnosti

Proč by se měli lidí smířit s tím, že s prezidentem nesouhlasí? To nemohou svůj postoj veřejně projevit? To myslíte vážně?

2 0
možnosti
Foto

Pozor já neříkám nic o projevení názoru. Ale musíte se smířit s tím, že prostě je to prezident republiky a tak to prostě je. Tak to bylo myšleno :)

Jinak i u vás +1 za snahu o tu konstruktivní debatu :)

1 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1278x
Pracuji jako "ajťák". Zajímám se o historii, světové dění, nadpřirozeno... Mám své pevné názory, které vyznávám a za kterými si stojím.